Duikschool

Alle duikopleidingen

Amphiprion is niet een echte duikschool in de traditionele zin van het woord. We hebben geen klaslokaal met schoolbanken. Maar we verzorgen wel alle mogelijke duikopleidingen en in die zin kan er dus wel degelijk gesproken worden van Duikschool Amphiprion.

 

Jij bepaalt!

Een duikopleiding wordt altijd in goed overleg met de kandidaten opgezet. In feite bepaal je dus zelf, hoe je opleidingstraject eruit ziet. Wil je snel je duikbrevet? Dan delen we je enthousiasme en gooien we er een hoog tempo in. Doe je het liever wat kalmer aan? Ook prima, duiken is een relaxte sport en het enthousiasme hoeft er natuurlijk niet minder om te zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk om een schema in de loop van het traject bij te stellen als dat nodig of gewenst is.

 

TheorieDuikers zijn in theorie buitenmensen

Bij elke duikopleiding komt een stukje theorie kijken, of het nou om een basisopleiding gaat of om een cursus ijsduiken. Vaak wordt de theorie in een zaal van de Grote Koppel gegeven, maar ook wel bij een instructeur thuis. Lekker buiten aan de tuintafel als het weer dat toelaat. Het is dus niet bepaald een nadeel dat we geen echte duikschool hebben!

 

Zwembad

De meeste opleidingen hebben ook wel zwembadlessen. Deze vinden op onze trainingsvond plaats. Amphiprion traint elke dinsdagavond van 21:15-22:15 uur in het Doelgroepenbad van Zwembad de Grote Koppel, Olympus 29 te Arnhem. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

 

Buitenwater

Maar het gaat natuurlijk allemaal om het duiken in het buitenwater. Tijd en duikstek worden in goed overleg bepaald. Vaste duikstekken zijn vooral de Groene Heuvels bij Beuningen en Strandpark Slijk-Ewijk bij Valburg.

Plan je duik, duik je plan  De A van KORAAL     Klaar om te gaan