Aanmelden

Nog nooit gedoken?

Dan is een introductieduik (of kortweg introduik) iets voor je. Je krijgt een korte uitleg van een half uur, gevolgd door een uur in het water onder begeleiding van een instructeur. Twijfel je, of duiken jouw sport is? Na zo’n leuke en leerzame, gratis introductieduik weet je het zeker!

 

Gebrevetteerde duiker en tot voor kort als duiker actief?

Misschien op zoek naar een nieuwe club? Kom een keer meetrainen, proef de sfeer binnen onze vereniging! Op de tweede dinsdag in de maand hebben we flessentraining, de overige dinsdagen zijn gewone zwemtrainingen. We rekenen hiervoor uiteraard geen kosten!

 

Gebrevetteerde duiker, maar al een tijdje niet meer actief?

Dan kun je bij ons een opfristraining volgen. Opfristrainingen geven we volgens de normen van het Scuba4u programma waarbij we als vereniging zijn aangesloten. De kosten zijn € 30.

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw adres

Uw telefoonnummer

Ik wil (verplicht):
Graag een keer een introductieduik bijwonen (voor belangstellenden zonder duikervaring)Graag een proeftraining bijwonen (voor gebrevetteerde duikers die tot voor kort actief hebben gedoken)Graag een opfristraining doen (voor duikers die al een tijdje niet meer onder water zijn geweest)

Uw schoenmaat

Opmerkingen