Meedoen

Duiken is leuk!

De leden van Duikteam Amphiprion zijn enthousiast over hun hobby en over de manier waarop we die bij Duikteam Amphiprion invulling kunnen geven. We willen graag iets van dat enthousiasme aan jou als belangstellende duiker overbrengen.

 

Meedoen! Wat zijn de opties?

Nog nooit gedoken en wil je uitproberen of duiken misschien iets voor jou is? Geef je dan op voor een introductieduik.

Heb je al duikervaring? Misschien onlangs naar de regio Arnhem verhuisd en nu op zoek naar een nieuwe vereniging? Kom een keer meetrainen! Goed om de sfeer bij ons te proeven en een extra trainingsbaantje is sowieso nooit weg.

Er is genoeg lekker warm water in het bad… want het doelgroepenbad is net even iets aangenamer dan het gewone zwemwater.

 

Nog nooit gedoken?

Dan is een introductieduik (of kortweg introduik) iets voor je. Een introduik bestaat uit een korte uitleg van een half uur, gevolgd door een uur in het zwembadwater onder begeleiding van een instructeur. Duiken wordt soms getypeerd als een ‘intensieve behendigheidssport’ maar met deskundige hulp kun je het toch al snel onder de knie krijgen. Voor het merendeel van de mensen is zo’n introduik dus een erg leuke en leerzame ervaring.

 

Tot voor kort actief duiker?

Ben je als ervaren en gebrevetteerd duiker op zoek naar een (nieuwe) vereniging? Dan zou je een keer gewoon met ons kunnen komen meetrainen. Op de tweede dinsdag in de maand hebben we flessentraining, de overige dinsdagen zijn gewone zwemtrainingen. Op deze dagen ben je van harte welkom voor een proeftraining. Een mooie gelegenheid om de sfeer te proeven binnen de club!

 

Al een tijdje niet meer actief als duiker?

Is het alweer een tijd geleden dat je gedoken hebt of heb je het gevoel dat je je kennis moet bijspijkeren of je duikvaardigheden opfrissen? Dan kun je bij ons een opfristraining volgen. Dan voelt alles al snel weer vertrouwd, zodat je tijdens je vakantie geen check-up duik meer hoeft te maken maar direct volop van het duiken kunt genieten. Opfristrainingen geven we volgens de normen van het Scuba4u programma waarbij we als vereniging zijn aangesloten.

Of je nou voor een introduik, een proeftraining of een opfristraining komt: natuurlijk kletsen we na afloop onder het genot van een drankje nog even na.